Conferize (DK) (CONFRZ) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Conferize (DK) aktie

CONFRZ  

Conferize är ett IT-bolag. Bolaget utvecklar digitala IT-plattformar som används vid anordnande av diverse event. Produkten är avsedd att hjälpa kunden att lättare skapa en webbplats för ett specifikt evenemang, vilket huvudsakligen innefattar hanterande av biljettförsäljning och registreringar. Verksamhet innehas på global nivå. Bolaget grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Conferize (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Internettjänster. Bolaget har ett börsvärde på 4 MDKK, en omsättning på 0 MDKK och med ett resultat på -34 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Conferize (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Conferize (DK) (CONFRZ) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Conferize (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern CONFRZ. Aktien har ett P/E-tal på -0.1 och P/S-tal på 49.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Conferize (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Conferize (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Conferize (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Conferize (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Conferize (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Conferize (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Conferize (DK)

Conferize (DK)

TickerCONFRZ
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschInternettjänster
Börsvärde4 MDKK
Omsättning0 MDKK
Vinst-34 MDKK
P/E-0.1
P/S49.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Conferize (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Conferize (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter