Thule (THULE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Thule aktie

THULE  

Thule Grup är verksamma inom detaljhandeln. Bolaget bedriver tillverkning och försäljning utav produkter för sport- och fritidsbranschen. Produktportföljen är bred och inkluderar huvudsakligen cykelutrustning, vatten- och vintersportutrustning samt väskor och fodral. Verksamhet innehas global nivå med produkter som säljs under varumärkena Thule och Case Logic. Bolaget grundades 1942 och har sitt huvudkontor i Malmö.

Thule tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 39 706 MSEK, en omsättning på 6 948 MSEK och med ett resultat på 1 372 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Thule

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Thule (THULE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Thule aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern THULE. Aktien har ett P/E-tal på 28.9 och P/S-tal på 4.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Thule utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Thule senaste utdelning är 15.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Thule Avanza – se aktiekurs idag

Se Thule senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Thule – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Thule.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Thule.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Thule

Thule

TickerTHULE
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde39 706 MSEK
Omsättning6 948 MSEK
Vinst1 372 MSEK
P/E28.9
P/S4.6
Utdelning15.5 SEK
Direktavkastning4.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Thule

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Thule? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter