Futu Holdings (FUTU) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Futu Holdings aktie

FUTU  

Futu Holdings är ett finansiellt företag som driver en digitaliserad mäklarplattform i Hong Kong, Kina, Japan, USA och internationellt. Dess plattform erbjuder investeringstjänster, inklusive genomförande av handel och marginalfinansiering som gör det möjligt att handla värdepapper, såsom aktier, teckningsoptioner, optioner och börshandlade fonder eller ETF: er på olika marknader, marknadsdata och information och värdepapperslånstjänster.

Mer om aktien Futu Holdings

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Futu Holdings (FUTU) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Futu Holdings utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Futu Holdings Avanza – se aktiekurs idag

Se Futu Holdings senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Futu Holdings – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Futu Holdings.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Futu Holdings.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Futu Holdings

Futu Holdings

TickerFUTU
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Futu Holdings

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Futu Holdings? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter