Jumia Technologies (JMIA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Jumia Technologies aktie

JMIA  

Jumia Technologies är ett IT-bolag som tillhandahåller e-handelsplattformer på den afrikanska kontinenten. Bolaget erbjuder marknadsplats, logistik, leverans, och betalningstjänster. På marknadsplatsen erbjuds varor och tjänster av olika slag. Jumia Technologies betjänar kunder på global nivå.

Mer om aktien Jumia Technologies

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Jumia Technologies (JMIA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Jumia Technologies utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Jumia Technologies Avanza – se aktiekurs idag

Se Jumia Technologies senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Jumia Technologies – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Jumia Technologies.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Jumia Technologies.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Jumia Technologies

Jumia Technologies

TickerJMIA
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Jumia Technologies

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Jumia Technologies? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter