Li Auto Inc (LI) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Li Auto Inc (LI)

Li Auto Inc aktie

Li Auto är verksamma inom fordonsindustrin. Bolaget är specialiserade inom tillverkning och utveckling av fordon. Exempel på fordon som tillverkas inkluderar eldrivna, smarta fordon anpassade för stadstrafik. Utöver huvudverksamheten erbjuder bolaget digitala lösningar samt reservdelar. Bolaget bedriver verksamhet med ett flertal produktionsanläggningar på global nivå. Störst närvaro återfinns inom den asiatiska marknaden.

Li Auto Inc Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Li Auto Inc. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Li Auto Inc hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Li Auto Inc

Li Auto Inc

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerLI
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Li Auto Inc

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Li Auto Inc? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter