Li Auto Inc (LI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Li Auto Inc aktie

LI  

Li Auto är verksamma inom fordonsindustrin. Bolaget är specialiserade inom tillverkning och utveckling av fordon. Exempel på fordon som tillverkas inkluderar eldrivna, smarta fordon anpassade för stadstrafik. Utöver huvudverksamheten erbjuder bolaget digitala lösningar samt reservdelar. Bolaget bedriver verksamhet med ett flertal produktionsanläggningar på global nivå. Störst närvaro återfinns inom den asiatiska marknaden.

Mer om aktien Li Auto Inc

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Li Auto Inc (LI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Li Auto Inc utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Li Auto Inc Avanza – se aktiekurs idag

Se Li Auto Inc senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Li Auto Inc – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Li Auto Inc.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Li Auto Inc.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Li Auto Inc

Li Auto Inc

TickerLI
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Li Auto Inc

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Li Auto Inc? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter