Martela (FI) (MARAS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Martela (FI) aktie

MARAS  

Martela designar, implementerar och underhåller arbetsmiljöer. Produktportföljen består av stolar, soffor, bord, förvaring och övriga kontorstillbehör. Utöver erbjuds ett brett utbud av tjänster som berör ergonomisk vägledning, kontorsinredning, design, behovsanalys och lokalunderhåll, samt flytt- och återvinningstjänster. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Martela (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Bygginredning. Bolaget har ett börsvärde på 13 MEUR, en omsättning på 107 MEUR och med ett resultat på -7 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Martela (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Martela (FI) (MARAS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Martela (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern MARAS. Aktien har ett P/E-tal på -1.8 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Martela (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Martela (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Martela (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Martela (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Martela (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Martela (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Martela (FI)

Martela (FI)

TickerMARAS
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschBygginredning
Börsvärde13 MEUR
Omsättning107 MEUR
Vinst-7 MEUR
P/E-1.8
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Martela (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Martela (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter