ITAB Shop Concept (ITAB B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

ITAB Shop Concept aktie

ITAB B  

ITAB levererar butiksinredningar till dagligvaru- och fackhandeln. Verksamheten består av projektledning, design, utveckling, tillverkning och försäljning. I konceptsortimentet ingår butiksinredningar i främst trä och metall, butiksutrustning innefattande kassadiskar, traditionella och självscanning, samt entrésystem och egenutvecklade produkter. Bolagets huvudkontor ligger i Jönköping.

ITAB Shop Concept tillhör sektorn Industri och branschen Bygginredning. Bolaget har ett börsvärde på 1 855 MSEK, en omsättning på 5 877 MSEK och med ett resultat på -22 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ITAB Shop Concept

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ITAB Shop Concept (ITAB B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ITAB Shop Concept aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern ITAB B. Aktien har ett P/E-tal på -84.4 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ITAB Shop Concept utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ITAB Shop Concept Avanza – se aktiekurs idag

Se ITAB Shop Concept senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ITAB Shop Concept – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ITAB Shop Concept.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i ITAB Shop Concept.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ITAB Shop Concept

ITAB Shop Concept

TickerITAB B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschBygginredning
Börsvärde1 855 MSEK
Omsättning5 877 MSEK
Vinst-22 MSEK
P/E-84.4
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ITAB Shop Concept

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ITAB Shop Concept? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter