Fagerhult (FAG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Fagerhult aktie

🔔 Skapa bevakning

FAG  

Fagerhult är ett tillverkningsbolag. Bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningssystem för publika miljöer samt kommersiellt användande. Verksamheten drivs via flertalet affärssegment, där störst närvaro återfinns inom Europa och Asien. Försäljningen sker via återförsäljare där ett flertal varumärken inkluderas i produktportföljen. Huvudkontoret ligger i Habo.

Fagerhult tillhör sektorn Industri och branschen Bygginredning. Bolaget har ett börsvärde på 13 052 MSEK, en omsättning på 7 940 MSEK och med ett resultat på 715 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Fagerhult

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Fagerhult (FAG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Fagerhult aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern FAG. Aktien har ett P/E-tal på 18.2 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Fagerhult utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Fagerhult senaste utdelning är 0.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Fagerhult Avanza – se aktiekurs idag

Se Fagerhult senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Fagerhult – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Fagerhult.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Fagerhult.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Fagerhult

Fagerhult

TickerFAG
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschBygginredning
Börsvärde13 052 MSEK
Omsättning7 940 MSEK
Vinst715 MSEK
P/E18.2
P/S1.9
Utdelning0.5 SEK
Direktavkastning0.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Fagerhult

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Fagerhult? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter