Wulff-Yhtiöt (FI) (WUF1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Wulff-Yhtiöt (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

WUF1V  

Wulff Group är en finsk återförsäljare av kontorsmaterial. Utbudet är brett och inkluderar exempelvis inventarier, IT-lösningar, första hjälpen utrustning, samt diverse ergonomilösningar. Utöver erbjuds belysning samt produkter för byggarbetsplatser. Bolaget är verksamma runtom den internationella marknaden, med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Vantaa.

Wulff-Yhtiöt (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Bygginredning. Bolaget har ett börsvärde på 31 MEUR, en omsättning på 57 MEUR och med ett resultat på 6 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Wulff-Yhtiöt (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wulff-Yhtiöt (FI) (WUF1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wulff-Yhtiöt (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern WUF1V. Aktien har ett P/E-tal på 5 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wulff-Yhtiöt (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wulff-Yhtiöt (FI) senaste utdelning är 0.1 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wulff-Yhtiöt (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Wulff-Yhtiöt (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wulff-Yhtiöt (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wulff-Yhtiöt (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Wulff-Yhtiöt (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wulff-Yhtiöt (FI)

Wulff-Yhtiöt (FI)

TickerWUF1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschBygginredning
Börsvärde31 MEUR
Omsättning57 MEUR
Vinst6 MEUR
P/E5
P/S0.4
Utdelning0.1 EUR
Direktavkastning2.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wulff-Yhtiöt (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wulff-Yhtiöt (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter