NCAB Group (NCAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NCAB Group aktie

🔔 Skapa bevakning

NCAB  

NCAB Group är verksamma inom mönsterkortstillverkning. Mönsterkort används för kretskort och bland elektronisk utrustning. Idag utvecklar koncernen flera olika typer av mönsterkort, inkluderat flerlagerskort, radiovågskort, flexkort, samt metallbaskort. Verksamhet innehas på global nivå och kunderna återfinns huvudsakligen bland OEM- bolag samt industriella aktörer. Bolaget grundades ursprungligen 1993 och har sitt huvudkontor i Bromma.

NCAB Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronik & Tillverkning. Bolaget har ett börsvärde på 12 153 MSEK, en omsättning på 1 826 MSEK och med ett resultat på 185 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NCAB Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NCAB Group (NCAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NCAB Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern NCAB. Aktien har ett P/E-tal på 65.6 och P/S-tal på 5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NCAB Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NCAB Group senaste utdelning är 5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

NCAB Group Avanza – se aktiekurs idag

Se NCAB Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NCAB Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NCAB Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i NCAB Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NCAB Group

NCAB Group

TickerNCAB
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschElektronik & Tillverkning
Börsvärde12 153 MSEK
Omsättning1 826 MSEK
Vinst185 MSEK
P/E65.6
P/S5
Utdelning5 SEK
Direktavkastning0.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NCAB Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NCAB Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter