Nilsson Special Vehicles (NILS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Nilsson Special Vehicles aktie

🔔 Skapa bevakning

NILS  

Nilsson Special Vehicles är en tillverkare av specialanpassade fordon. Bolaget tillverkar och säljer limousiner, ambulanser och begravningsbilar. Kunderna återfinns huvudsakligen inom den nordiska - och europeiska marknaden. Utöver kärnverksamheten erbjuder bolaget teknisk service, reservdelar och handel med begagnade fordon. Bolaget grundades 1945 och har sitt huvudkontor i Laholm.

Nilsson Special Vehicles tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 33 MSEK, en omsättning på 199 MSEK och med ett resultat på -15 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nilsson Special Vehicles

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nilsson Special Vehicles (NILS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nilsson Special Vehicles aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NILS. Aktien har ett P/E-tal på -2.2 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nilsson Special Vehicles utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nilsson Special Vehicles Avanza – se aktiekurs idag

Se Nilsson Special Vehicles senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nilsson Special Vehicles – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nilsson Special Vehicles.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Nilsson Special Vehicles.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Nilsson Special Vehicles

Nilsson Special Vehicles

TickerNILS
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde33 MSEK
Omsättning199 MSEK
Vinst-15 MSEK
P/E-2.2
P/S0.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nilsson Special Vehicles

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nilsson Special Vehicles? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter