Nimbus (BOAT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nimbus aktie

BOAT  

Nimbus Group är verksamma inom båttillverkning. Bolaget arbetar med utveckling och tillverkning av båtar. Produktportföljen inkluderar fritidsmotorbåtar under varumärken som Alukin, Aquador, Bella, Falcon och Flipper. Utöver huvudverksamheten erbjuds eftermarknadsservice, support och underhåll. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom Europa och Nordamerika. Nimbus Group grundades år 1968.

Nimbus tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 1 347 MSEK, en omsättning på 986 MSEK och med ett resultat på 109 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nimbus

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nimbus (BOAT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nimbus aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BOAT. Aktien har ett P/E-tal på 12.4 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nimbus utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nimbus Avanza – se aktiekurs idag

Se Nimbus senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nimbus – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nimbus.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nimbus.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nimbus

Nimbus

TickerBOAT
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde1 347 MSEK
Omsättning986 MSEK
Vinst109 MSEK
P/E12.4
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nimbus

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nimbus? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter