OKEA (NO) (OKEA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

OKEA (NO) aktie

OKEA  

OKEA är ett norskt bolag med verksamhet inom olje- och gassektorn. Bolaget bedriver idag produktion och vidare prospektering inom så kallad fältutveckling. Störst specialistkompetens återfinns inom standardisering och utveckling av befintlig infrastruktur, samt i operativt utvecklingsarbete, både på land och till sjöss. Bolaget har sitt huvudkontor i Trondheim.

OKEA (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 1 439 MNOK, en omsättning på 2 806 MNOK och med ett resultat på 205 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien OKEA (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper OKEA (NO) (OKEA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

OKEA (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern OKEA. Aktien har ett P/E-tal på 7 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

OKEA (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

OKEA (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se OKEA (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter OKEA (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien OKEA (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i OKEA (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om OKEA (NO)

OKEA (NO)

TickerOKEA
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde1 439 MNOK
Omsättning2 806 MNOK
Vinst205 MNOK
P/E7
P/S0.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien OKEA (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om OKEA (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter