Panoro Energy (NO) (PEN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Panoro Energy (NO) aktie

PEN  

Panoro Energy innehar verksamhet inom olje- och gasindustrin. Idag bedriver bolaget prospektering och produktion av olje- och gasfyndigheter. Störst verksamhet återfinns inom Afrika, där Gabon och Nigeria är länder med potential och utveckling av oljeborrningar. Utöver är bolaget engagerade i transport och försäljning utav naturgas och olja. Bolaget etablerades 2009 och har sitt huvudkontor i London.

Panoro Energy (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 1 236 MNOK, en omsättning på 416 MNOK och med ett resultat på 19 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Panoro Energy (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Panoro Energy (NO) (PEN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Panoro Energy (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern PEN. Aktien har ett P/E-tal på 66.4 och P/S-tal på 6.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Panoro Energy (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Panoro Energy (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Panoro Energy (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Panoro Energy (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Panoro Energy (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Panoro Energy (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Panoro Energy (NO)

Panoro Energy (NO)

TickerPEN
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde1 236 MNOK
Omsättning416 MNOK
Vinst19 MNOK
P/E66.4
P/S6.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Panoro Energy (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Panoro Energy (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter