Ranplan (RPLAN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ranplan aktie

RPLAN  

Ranplan Group utvecklar tekniska planeringsverktyg. Bolaget är inriktade mot att erbjuda lösningar inom trådlöst nätverk, vilket innefattar planeringslösningar och konfigurering av trådlöst nätverk. Lösningarna erbjuds både för inomhus och utomhusmiljöer, antingen som enskilda lösningar eller kombinerat tillsammans. Produktutbudet baseras på olika tekniska lösningar som inkluderar vågutbredningsmotorer, nätverkssimulatorer, samt intelligenta optimerare.

Ranplan tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 130 MSEK, en omsättning på 48 MSEK och med ett resultat på -36 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ranplan

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ranplan (RPLAN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ranplan aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern RPLAN. Aktien har ett P/E-tal på -3.6 och P/S-tal på 5.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ranplan utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ranplan Avanza – se aktiekurs idag

Se Ranplan senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ranplan – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ranplan.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ranplan.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ranplan

Ranplan

TickerRPLAN
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde130 MSEK
Omsättning48 MSEK
Vinst-36 MSEK
P/E-3.6
P/S5.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ranplan

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ranplan? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter