Invisio (IVSO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Invisio aktie

IVSO  

INVISIO är ett teknikbolag. Bolaget är specialiserade inom röstkommunikation, där utvecklingen är inriktad mot kommunikationslösningar som avancerade headset, kontrollenheter och kringutrustning för användning med tvåvägsradio. Kunderna återfinns inom militär och specialstyrkor, polis och insatsstyrkor, räddningstjänst, säkerhetsbranschen och industrier på global nivå. Huvudkontoret ligger i Hvidovre.

Invisio tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 8 731 MSEK, en omsättning på 564 MSEK och med ett resultat på 59 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Invisio

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Invisio (IVSO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Invisio aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern IVSO. Aktien har ett P/E-tal på 149.3 och P/S-tal på 15.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Invisio utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Invisio senaste utdelning är 0.7 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Invisio Avanza – se aktiekurs idag

Se Invisio senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Invisio – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Invisio.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Invisio.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Invisio

Invisio

TickerIVSO
ListaMid Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde8 731 MSEK
Omsättning564 MSEK
Vinst59 MSEK
P/E149.3
P/S15.6
Utdelning0.7 SEK
Direktavkastning0.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Invisio

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Invisio? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter