Net Insight (NETI B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Net Insight aktie

🔔 Skapa bevakning

NETI B  

Net Insight är verksamma inom telekommunikation. Bolaget är specialiserade inom utvecklingen av nätverksutrustningar. De tekniska lösningarna levereras på global nivå och utgår ifrån bolagets egenutvecklade plattform Nimbra. Kunderna återfinns inom telekombranschen och produkterna används huvudsakligen inom satelliter, DTT, kabel TV, IPTV, samt för OTT operatörer. Bolaget etablerades 1997 och har sitt huvudkontor i Solna.

Net Insight tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 2 235 MSEK, en omsättning på 440 MSEK och med ett resultat på 14 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Net Insight

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Net Insight (NETI B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Net Insight aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern NETI B. Aktien har ett P/E-tal på 158.3 och P/S-tal på 5.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Net Insight utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Net Insight Avanza – se aktiekurs idag

Se Net Insight senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Net Insight – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Net Insight.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Net Insight.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Net Insight

Net Insight

TickerNETI B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde2 235 MSEK
Omsättning440 MSEK
Vinst14 MSEK
P/E158.3
P/S5.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Net Insight

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Net Insight? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter