RTX (DK) (RTX) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

RTX (DK) aktie

RTX  

RTX är ett IT-bolag med fokus på utveckling av trådlös kommunikation för industri och sjukvård. Tjänsterna inkluderar ett brett utbud av molnbaserade tjänster, IP-lösningar, systemintegration och radiosystem. Utöver erbjuds mekanisk design anpassat för 3D- samt PABX-integrerade lösningar. Kunderna återfinns bland små- och medelstora bolag. Bolaget grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Nørresundby.

RTX (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 1 467 MDKK, en omsättning på 547 MDKK och med ett resultat på 17 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien RTX (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper RTX (DK) (RTX) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

RTX (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern RTX. Aktien har ett P/E-tal på 85 och P/S-tal på 3.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

RTX (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

RTX (DK) senaste utdelning är 2.5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

RTX (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se RTX (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter RTX (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien RTX (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i RTX (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om RTX (DK)

RTX (DK)

TickerRTX
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde1 467 MDKK
Omsättning547 MDKK
Vinst17 MDKK
P/E85
P/S3.2
Utdelning2.5 DKK
Direktavkastning1.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien RTX (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om RTX (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter