Shape Robotics (DK) (SHAPE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Shape Robotics (DK) aktie

SHAPE  

Shape Robotics är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget har utvecklat en modulär robotplattform som vidare används i utbildningssyfte inom områdena programmering och innovation. Produkterna säljs under eget varumärke, huvudsakligen färdigställda men användaren kan även bygga sina robotar utifrån eget behov. Utöver erbjuds diverse kringtjänster och produkter. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden och kundgruppen är skolor och universitet.

Shape Robotics (DK) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Elektronisk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 78 MDKK, en omsättning på 8 MDKK och med ett resultat på -13 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Shape Robotics (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Shape Robotics (DK) (SHAPE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Shape Robotics (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan First North, och med tickern SHAPE. Aktien har ett P/E-tal på -6.2 och P/S-tal på 13 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Shape Robotics (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Shape Robotics (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Shape Robotics (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Shape Robotics (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Shape Robotics (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Shape Robotics (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Shape Robotics (DK)

Shape Robotics (DK)

TickerSHAPE
ListaFirst North
LandDanmark
SektorInformationsteknik
BranschElektronisk Utrustning
Börsvärde78 MDKK
Omsättning8 MDKK
Vinst-13 MDKK
P/E-6.2
P/S13

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Shape Robotics (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Shape Robotics (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter