Sonans (NO) (SOHO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Sonans (NO) aktie

SOHO  

Sonans Holding är verksamma inom utbildningsektorn. Holdingbolaget är en del av koncernen Sonans Gruppen och erbjuder ett utbud av privatundervisning runtom den norska hemmamarknaden. Verksamheten drivs via flera skolor och undervisning erbjuds till elever i varierande åldrar.

Sonans (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Utbildning. Bolaget har ett börsvärde på 1 967 MNOK, en omsättning på 562 MNOK och med ett resultat på -3 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sonans (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sonans (NO) (SOHO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sonans (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern SOHO. Aktien har ett P/E-tal på -577.5 och P/S-tal på 3.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sonans (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sonans (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Sonans (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sonans (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sonans (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sonans (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Sonans (NO)

Sonans (NO)

TickerSOHO
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorIndustri
BranschUtbildning
Börsvärde1 967 MNOK
Omsättning562 MNOK
Vinst-3 MNOK
P/E-577.5
P/S3.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sonans (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sonans (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter