Trainers House (FI) (TRH1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Trainers House (FI) aktie

TRH1V  

Trainers´ House är verksamma inom utbildningssektorn. Bolaget erbjuder ett brett utbud av företagsutbildningar. Störst kompetens återfinns inom marknadsföring, företagsledning samt systemkunnande. En stor del av utbildningsmaterialet återfinns på egenutvecklade digitala plattformar. Idag innehas verksamhet främst runtom den nordiska marknaden, med huvudkontoret i Oulu.

Trainers House (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Utbildning. Bolaget har ett börsvärde på 13 MEUR, en omsättning på 11 MEUR och med ett resultat på -3 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Trainers House (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Trainers House (FI) (TRH1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Trainers House (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern TRH1V. Aktien har ett P/E-tal på -4.2 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Trainers House (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Trainers House (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Trainers House (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Trainers House (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Trainers House (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Trainers House (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Trainers House (FI)

Trainers House (FI)

TickerTRH1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschUtbildning
Börsvärde13 MEUR
Omsättning11 MEUR
Vinst-3 MEUR
P/E-4.2
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Trainers House (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Trainers House (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter