Soprano (FI) (SOPRA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Soprano (FI) aktie

SOPRA  

Soprano är verksamma inom utbildningsektorn. Bolaget erbjuder idag ett brett utbud av utbildningar inriktat mot företagsledning samt företagens IT-infrastruktur. Under koncernen går flertalet dotterbolag med vardera affärsinriktning, där innehållet exempelvis berör ledarskap, kommunikation, systemutveckling samt uppbyggandet av IT-infrastruktur. Verksamhet återfinns runtom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Soprano (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Utbildning. Bolaget har ett börsvärde på 6 MEUR, en omsättning på 15 MEUR och med ett resultat på -1 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Soprano (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Soprano (FI) (SOPRA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Soprano (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern SOPRA. Aktien har ett P/E-tal på -4.3 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Soprano (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Soprano (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Soprano (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Soprano (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Soprano (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Soprano (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Soprano (FI)

Soprano (FI)

TickerSOPRA
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschUtbildning
Börsvärde6 MEUR
Omsättning15 MEUR
Vinst-1 MEUR
P/E-4.3
P/S0.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Soprano (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Soprano (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter