Sonetel (SONE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Sonetel aktie

SONE  

Sonetel är ett mjukvarubolag som levererar kommunikationstjänster. Mjukvaruplattformen grundas på SAAS (Software-As-a-Service) vilket möjliggör intern- och extern kommunikation bland anställda via röst, video och text. Initialt nyttjar kunderna bolagets plattform gratis för att därefter vid intresse kunna övergå till valfri prismodell och löpande abonnemang. Bolaget bildades 2005 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Sonetel tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Kommunikation. Bolaget har ett börsvärde på 25 MSEK, en omsättning på 31 MSEK och med ett resultat på -0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Sonetel

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sonetel (SONE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sonetel aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SONE. Aktien har ett P/E-tal på -125.3 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Sonetel utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Sonetel Avanza – se aktiekurs idag

Se Sonetel senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Sonetel – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sonetel.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Sonetel.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Sonetel

Sonetel

TickerSONE
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschKommunikation
Börsvärde25 MSEK
Omsättning31 MSEK
Vinst-0 MSEK
P/E-125.3
P/S1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sonetel

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sonetel? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter