Tencent Music (TME) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Tencent Music (TME)

Tencent Music aktie

Tencent Music Entertainment Group är verksamma inom musikbranschen. Idag erbjuder bolaget diverse online tjänster inom musik och sociala medier, vilket inkluderar musikplattformer för att upptäcka, lyssna och dela med sig av musik, samt tillgång till ett brett utbud av internationellt innehåll. Produkterna säljs under varierade varumärken som QQ Music, Kugou Music och Kuwo Music.

Tencent Music Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Tencent Music. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Tencent Music hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Börsvärlden

Tencent Music föll i efterhandeln efter första rapporten som börsnoterat bolag

Tencent
Tencent Music
20 Mar 2019 06:21

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Tencent Music

Tencent Music

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerTME
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Tencent Music

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Tencent Music? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter