Wyld Networks aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Wyld Networks aktie

 

Wyld Networks utvecklar och levererar innovativa trådlösa teknologilösningar som möjliggör dels prisvärd mark- och satellitanslutning för IoT-enheter (Internet of Things) och sensorer var som helst i världen - särskilt för de 85% av världens yta där det inte finns några mobila nätverk och nätverksnätverk som använder platsmedveten teknik och trådlöst nätverksenheter i områden där 4G eller Wifi är överbelastade eller inte tillgängliga för att förbättra kundupplevelsen och skapa nya intäktsmöjligheter.

Mer om aktien Wyld Networks

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wyld Networks aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wyld Networks utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Wyld Networks – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wyld Networks.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wyld Networks.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Wyld Networks

Wyld Networks

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wyld Networks

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wyld Networks? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter