Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Handelsbanken och Embracer med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Handelsbanken och Embracer med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Aktien är för billig nu  - kurspotentialen stor" av Aktiespararna – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Handelsbanken och Embracer med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 20 februari. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: KBW sänker..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. SBB, Neobo och Oscar Properties – Här är alla veckans rapporter

Flera av de populära fastighetsbolagen rapporterar denna vecka vilket blir intressant att se hur bland annat räntehöjningar har slagit mot dessa. Rapportfloden börjar gå mot sitt slut men än finns det mycket..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

Handelsbanken ser bra läge att köpa småspararfavoriten - tror på rejäl klättring för aktien..

3. Aktien är för billig nu  - kurspotentialen stor

Handelsbanken ser bra läge att köpa småspararfavoriten - tror på rejäl klättring för aktien..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

4. Tre köpråd från Börsveckan

Och tre aktier du kan avvakta med..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

5. Vinnare & Förlorare - Eurocon vinnare på uppköpsbud, haveri i Swedish Stirling

Stockholmsbörsen har inlett måndagens handel i en oregelbunden till lätt stigande tendens.  Efter 20 minuters handel var OMXS30-indexet upp 0,11 procent till 2 251,82. Indexet har under dagen rört sig inom..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Börsveckan ger köpråd för Balco, B3 Consulting och Volvo Cars

Börsveckan ger köpråd för Balco, B3 Consulting och Volvo Cars i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Tobii Dynavox, Tobii och Bonava.  Balkongtillverkaren Balcos aktie har fallit kraftigt det..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Swedish Stirling kollapsar – Styrelsen föreslår avveckling av verksamheten

Stirlingmotortillverkaren Swedish Stirling inleder en ordnad avveckling av verksamheten genom frivillig likvidation, det framgår enligt ett pressmeddelande som publicerades sent på söndagskvällen av bolaget. Swedish..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

Bioteknikbolaget Traveres IgAN-behandling Filspari (parsentan) har godkänts under ett accelererat förfarande i USA, enligt ett..

8. Calliditas-konkurrenten Traveres IgAN-behandling godkänns i USA

Bioteknikbolaget Traveres IgAN-behandling Filspari (parsentan) har godkänts under ett accelererat förfarande i USA, enligt ett pressmeddelande. Därmed är läkemedelsbolaget Calliditas inte längre ensamma på den..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Svensk inflation lägre än väntat – men det finns en hake

Den svenska inflationen är fortsatt hög, men var lägre i januari än vad experterna hade väntat sig. Det finns dock en rejäl hake...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

10. Lista: Dagens insynsaffärer - Enad Global 7:s ledning och styrelse köper aktier för 47 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 20 februari finner vi bland annat "Enad Global 7:s ledning och styrelse köper aktier för 47 miljoner kronor" och..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Aktien har aldrig varit billigare - rådet: Köp

Aktien rasat handlöst - Börsveckan ser superköptillfälle: Billigare än när bolaget kom till börsen..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

12. Här är måndagens aktierekar

Höjda rekommendationer för Sampo och Storskogen - sänkt rek för Nibe..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Daniel Ek har satsat 100 miljoner kronor i det svenska miljöteknikbolaget. De pengarna ser ut att vara förlorade för Spotifys grundare...

13. Smäll för Daniel Ek – Swedish Stirling lägger ner

Daniel Ek har satsat 100 miljoner kronor i det svenska miljöteknikbolaget. De pengarna ser ut att vara förlorade för Spotifys grundare...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

14. Hernhag: Nästa år nås botten för fastighetssektorn

Men långsiktiga köplägen i sektorn redan under 2023..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

15. Daniel Ek har torskat över 100 miljoner

Över 100 miljoner kronor – så mycket ser det nu ut som Spotifys vd och grundare Daniel Ek förlorat på ett miljöteknikbolag. Sent på söndagen meddelade miljöteknikbolaget Swedish Stirling i ett pressmeddelande..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien B3 Consulting

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.