Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Elon Musk säljer aktier i Tesla för nästan 4 miljarder dollar

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 9 november finner vi bland annat "Elon Musk säljer aktier i Tesla för nästan 4 miljarder dollar" och "Cell Impacts ordförande och vd har gjort mindre aktieköp".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Elon Musk säljer aktier i Tesla för nästan 4 miljarder dollar

Elon Musk har sålt aktier för minst 3,95 miljarder dollar i Tesla efter att han köpt Twitter. Enligt dokument inskickade till finansinspektionen SEC ska han ha sålt 19,5 miljoner aktier i Tesla. Musk sålde aktier i Tesla för runt 22 miljarder dollar under 2021...

Hela nyheten om Tesla kan du kan ta del av här.

2. Cell Impacts ordförande och vd har gjort mindre aktieköp

Industriteknikbolaget Cell Impacts styrelseordförande Robert Sobocki och vd Pär Teike har den 8 november gjort mindre aktieköp i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Robert Sobocki köpte 5 000 aktier till en kurs på 9,29 kronor per aktie,..

Hela nyheten om Cell Impact kan du kan ta del av här.

3. Renewcells projektchef säljer aktier för 1,3 miljoner kronor

Christer Johansson har den 8 november sålt 23 851 aktier i textilåtervinningsbolaget Renewcell där han är projektchef. Aktierna såldes till kursen 56 kronor per aktie, en affär på 1,3 miljoner kronor. Affären gjordes på First North. Det framgår av..

Hela nyheten om Re:NewCell kan du kan ta del av här.

4. Styrelseledamot i Ework köper aktier för 3,1 miljoner kronor

Magnus Berglind har den 7 november köpt 26 667 aktier i konsultmäklaren Ework där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 115,20 kronor per aktie, en affär på 3,1 miljoner kronor. Affären gjordes utanför handelsplats. Det framgår av..

Hela nyheten om eWork kan du kan ta del av här.

5. Kommersiell chef i Revolution Race köper aktier för 1,0 miljon kronor

Jonas Persson har den 9 november köpt 32 200 aktier i outdoor-klädbolaget Revolution Race där han är kommersiell chef. Aktierna köptes till kursen 31,20 kronor per aktie, en affär på 1,0 miljon kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av..

Hela nyheten om Revolutionrace kan du kan ta del av här.

Lista: Dagens rapporterade insynsaffärer

Nedan listar vi ett urval av dagens inrapporterade insynstransaktioner. På vår sida Insynskollen hämtar vi all rapporterad insynshandel direkt från insynsregistret hos Finansinspektionen. Här kan du enkelt och smidigt söka fram all insynshandel på bolag eller person.

AktieTypAnmälningsskyldigSumma
eWorkAvyttringMerim AB9 216 000 SEK
eWorkAvyttringMerim AB9 216 000 SEK
eWorkAvyttringMerim AB9 216 000 SEK
eWorkFörvärvInvestment AB Arawak6 143 962 SEK
Swedish MatchAvyttringHåkan Söderberg4 060 000 SEK
Swedish MatchAvyttringPAULINE LINDWALL2 743 400 SEK
Scandinavian BiogasFörvärvMatti Vikkula2 207 790 SEK
RevolutionraceFörvärvJonas Persson1 004 640 SEK
RevolutionraceFörvärvMalmviken Partners AB951 600 SEK
RevolutionraceFörvärvMalmviken Partners AB637 200 SEK
BeammWaveFörvärvKazehara AB210 710 SEK
ArcomaFörvärvLars Kvarnhem132 000 SEK
Athanase InnovationFörvärvPhilip Gunnarsson21 600 SEK
SafetureFörvärvJonas Brorson17 600 SEK
SafetureFörvärvJonas Bjurhult17 600 SEK
WästbyggFörvärvRobin Sundin14 970 SEK
Athanase InnovationFörvärvPhilip Gunnarsson14 700 SEK
WästbyggFörvärvRobin Sundin7 992 SEK
AvensiaFörvärvAnders Fredrik Axel Wehtje7 605 SEK
Athanase InnovationFörvärvPhilip Gunnarsson834 SEK

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

2000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Arcoma

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Vi på Börskollen

Börskollen drivs av Kristoffer Matsson och Daniel Åstrand – båda med en lång erfarenhet och brinnande intresse för såväl entreprenörskap som för börsen, aktier, investeringar och privatekonomi. Vi korrekturläser och faktagranskar innehållet i största möjliga mån med undantag för innehåll från tredje part etc. Läs mer om tjänsten under om oss.

Kristoffer Matsson

Skribent & Grundare

Stort intresse för programmering, entreprenörsskap, ekonomi och börsen. Inflyttad Stockholmare från Dalarna med en utbildning i Systemvetenskap. När jag inte spenderar tiden vid skärmarna gillar jag att åka skidor och snickra. Investerar på lång och meddellång sikt och min investeringsfilosofi bygger till mångt och mycket på momentumstrategier med inslag av swingtrading. På Börskollen sköter jag det tekniska och skriver gärna guider om investeringar men även nyheter om börsen och specifika aktier.

Daniel Åstrand

Skribent & VD

Jag är ständigt nyfiken och vetgirig med ett brinnande intresse för börsen, aktier och olika former av investeringar såväl som bredare privatekonomi och entreprenörskap. Mitt intresse för de finansiella marknaderna inleddes under tidiga tonåren och är nu, nästan 20 år senare, starkare än någonsin. Jag har en bred bakgrund med utbildning inom ekonomi, Key Account Management och som egen företagare inom olika roller – men den enskilt bästa läraren är dock marknaden själv om du frågar mig.

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.