Safeture (SFTR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Safeture aktie

SFTR  

Safeture tillhandahåller en mobilbaserad, personlig säkerhetstjänst baserad på Global Warning System. Global Warning System består av olika tjänster som levereras genom resenärens mobiltelefon. Information som hot, incidenter, risk-klassificeringar och säkerhetsvarningar. Bolaget vänder sig till företag som vill skydda sina anställda när de reser. Huvudkontoret ligger i Lund.

Safeture tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 286 MSEK, en omsättning på 26 MSEK och med ett resultat på -25 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Safeture

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Safeture (SFTR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Safeture aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SFTR. Aktien har ett P/E-tal på -11.2 och P/S-tal på 10.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Safeture utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Safeture Avanza – se aktiekurs idag

Se Safeture senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Safeture – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Safeture.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Safeture.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Safeture

Safeture

TickerSFTR
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde286 MSEK
Omsättning26 MSEK
Vinst-25 MSEK
P/E-11.2
P/S10.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Safeture

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Safeture? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter