Wästbygg Gruppen (WBGR B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Wästbygg Gruppen aktie

WBGR B  

Wästbygg är verksamma inom fastighetsbranschen. Bolaget är specialiserade inom entreprenad- och projektutveckling. Fastighetsbeståndet består av logistik- och industribyggnader, där projekten drivs i både egenutveckling samt i samverkan med övriga aktörer på fastighetsmarknaden. Bolagets kunder utgörs huvudsakligen av industriella-, offentliga- och kommersiella aktörer. Verksamhet innehas runtom den nordiska marknaden, med huvudkontoret i Göteborg.

Wästbygg Gruppen tillhör sektorn Industri och branschen Byggnation & Infrastruktur.

Mer om aktien Wästbygg Gruppen

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wästbygg Gruppen (WBGR B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wästbygg Gruppen aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern WBGR B. Aktien har ett P/E-tal på 12.3 och P/S-tal på 1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Wästbygg Gruppen utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wästbygg Gruppen senaste utdelning är 3.3 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Wästbygg Gruppen Avanza – se aktiekurs idag

Se Wästbygg Gruppen senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wästbygg Gruppen – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wästbygg Gruppen.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wästbygg Gruppen.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Wästbygg Gruppen

Wästbygg Gruppen

TickerWBGR B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggnation & Infrastruktur
Börsvärde3 467 MSEK
Vinst283 MSEK
P/E12.3
P/S1
Utdelning3.3 SEK
Direktavkastning3.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wästbygg Gruppen

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wästbygg Gruppen? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter