Börsveckan ger köpråd för Bulten, Catella och Candles Scandinavia
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Bulten, Catella och Candles Scandinavia

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Bulten, Catella och Candles Scandinavia i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Opter, Calmark och Bubbleroom.

Fästelementbolaget Bulten har inte rosat marknaden på senare tid och handlas till en värdering som indikerar att bolaget möter tuffa tider. "Vi gillar kombinationen låg värdering på låga förväntningar och ser ett bra köpläge", skriver Börsveckan.

Finanshuset Catella har renodlat verksamheten och förstärkt balansräkningen. "Vi ser ett starkt år framöver oss och värderingen lämnar god uppsida", skriver tidningen och ger köpråd.

Mjukvarubolaget Opter noterades på First North i november. Bolaget erbjuder transportplaneringssystem med en hög andel återkommande intäkter. Börsveckan bedömer att värderingen är rimlig och väljer att avvakta i dagsläget.

Medicinteknikbolaget Calmark vill förenkla och förbättra vården för nyfödda. Det är en behjärtansvärd ambition, men det kommer ta tid tills eventuella vinster kommer, skriver tidningen och ger rådet avvakta.

Doftljustillverkaren Candles Scandinavia växer starkt och möter ljusa framtidsutsikter. Ökade investeringar tynger marginalen nu men borde ge bra resultat över tid, bedömer Börsveckan och ger köpråd.

E-handelsbolaget Bubbleroom noterades på First North i november i fjol. Med en liten nisch är tillväxten ett frågetecken. Samarbetet med Zalando skapar dock fina möjligheter. Det är upp till bevis för Bubbleroom som är långt från sina ambitiösa mål, skriver tidningen och ger rådet avvakta.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Bubbleroom

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt