Byggmästare AJ Ahlström (AJA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Byggmästare AJ Ahlström aktie

AJA B  

Byggmästare Anders J Ahlström Holding är ett investmentbolag inriktade mot förvärv och utveckling av små- och medelstora bolag. Verksamheten drivs med ett aktivt ägande och via styrelserepresentation, där störst kompetens återfinns inom strategisk affärsutveckling. Investeringar görs i noterade – och onoterade bolag i olika faser, från tillväxtbolag till mognare bolag, runtom den nordiska marknaden.

Byggmästare AJ Ahlström tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 2 032 MSEK, en omsättning på 210 MSEK och med ett resultat på 102 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Byggmästare AJ Ahlström

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Byggmästare AJ Ahlström (AJA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Byggmästare AJ Ahlström aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern AJA B. Aktien har ett P/E-tal på 20 och P/S-tal på 6.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Byggmästare AJ Ahlström utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Byggmästare AJ Ahlström senaste utdelning är 0.8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Byggmästare AJ Ahlström Avanza – se aktiekurs idag

Se Byggmästare AJ Ahlström senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Byggmästare AJ Ahlström – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Byggmästare AJ Ahlström.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Byggmästare AJ Ahlström.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Byggmästare AJ Ahlström

Byggmästare AJ Ahlström

TickerAJA B
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde2 032 MSEK
Omsättning210 MSEK
Vinst102 MSEK
P/E20
P/S6.4
Utdelning0.8 SEK
Direktavkastning0.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Byggmästare AJ Ahlström

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Byggmästare AJ Ahlström? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter