Börsveckan ger köpråd för Loomis, Novo Nordisk, Rejlers och Nordisk Bergteknik
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Finwire / Börskollen

Börsveckan ger köpråd för Loomis, Novo Nordisk, Rejlers och Nordisk Bergteknik

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Loomis, Novo Nordisk, Rejlers och Nordisk Bergteknik i den senaste utgåvan. Tidningen ger ett positivt utlåtande om Calliditas samt lämnar rådet avvakta för Drillcon.

De svenska institutionerna ratar Loomis samtidigt som verksamheten utvecklas starkt till en låg värdering. Kontantdöden låter vänta på sig, bedömer Börsveckan och ger köpråd för aktien.

Danska diabetesjätten Novo Nordisk värdering är hög i absoluta tal, men attraktivt givet den långsiktiga höga tillväxtpotentialen. Tidningen köpstämplar aktien på tolv månaders sikt.

Teknikkonsulten Rejlers har fått ordning på lönsamheten och växer både organiskt och genom förvärv. Aktiens värdering lockar alltjämt, anser Börsveckan som behåller sitt köpråd.

Det lilla borrtjänstbolaget Drillcon levererade ett stabilt bokslut men osäkerheten på tillväxtfronten är hög nu när konjunkturen viker. Tidningen väljer att avvakta med aktien.

Nordisk Bergteknik lämnade ett starkt bokslut och aktien har fått en fin start hittills i år. "Risker saknas inte men vi tror att bolaget kan klara sig väl i en svagare konjunktur", skriver tidningen och ger köpråd.

Positiva studiedata från Calliditas inger förtroende. Bolaget har två preparat i kommersiell fas, en bra pipeline och flera triggers på horisonten. "Med bra potential och låg risk framstår aktien som ett av de bättre valen i forskningssektorn", skriver Börsveckan utan att ge ett tydligt råd för aktien.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Calliditas Therapeutics

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt