Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyfosas valberedning föreslår två nyval till styrelsen

Fastighetsbolaget Nyfosas valberedning föreslår till årsstämman den 19 april nyval av Patrick Gylling och Claes Magnus Åkesson som styrelseledamöter. Det framgår av ett pressmeddelande.

Omval föreslås av styrelseledamöterna Johan Ericsson, Marie Bucht Toresäter, Lisa Dominguez Flodin, Jens Engwall och Per Lindblad. Vidare föreslår valberedningen omval av Johan Ericsson som styrelseordförande.

De nuvarande styrelseledamöterna Mats Andersson och Jenny Wärmé har informerat valberedningen att de avböjer omval och därmed kommer att frånträda sina uppdrag i samband med årsstämman.

Patrick Gylling är styrelseordförande i Cibus samt vd och en av grundarna av fastighetsbolaget Sirius Capital Partners.

Claes Magnus Åkesson var tidigare mångårig ekonomi- och finansdirektör på JM. Han är i dag styrelseledamot i Concentric.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nyfosa

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nyfosa

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt