Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vinnare

Vinnare & Förlorare - Clas Ohlson faller på rapport

Stockholmsbörsen inleder onsdagens handel med lägre kurser. Clas Ohlson faller rejält efter att ha vänt till förlust under kvartalet.

Efter 26 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,86 procent till 1 886,94. Indexet har under dagen rört sig inom intervallet -0,97 procent som lägst och -0,61 procent som högst.

Breda OMXSPI var ned 0,74 procent.

AktieKursförändringKommentar
Anoto Group8,2%Teknikbolaget meddelar att de arbetar nära en regering i Mellanöstern rörande att genomföra en Proof of Concept-pilot
Cary Group4%Teniralc höjer sitt bud på Cary Group till 70 kronor per aktie, från 65 kronor. Samtidigt meddelar Teniralc att man inte kommer höja budet ytterligare
Slitevind0,8%Orrön Energy har fått accept på 96,5 procent av aktiern och röster i bolaget. Orrön påkallar därmed tvångsinlösenförfarande
Boliden−1,5%Berenberg inleder bevakning med behåll och riktkurs 360 kronor
H&M−1,7%JP Morgan sänker till undervikt från neutral, riktkurs 95 kronor
AstraZeneca−2,6%Morgan Stanley sänker till jämvikt från övervikt, riktkurs 120 pund
Clas Ohlson−12%Bolaget vände till förlust under det första kvartalet i sitt brutna räkenskapsår


http://media.finwire.com/media/FWM007A6C5-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt