AKVA Group (NO) (AKVA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

AKVA Group (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

AKVA  

AKVA Group är norskt bolag med verksamhet inom akvakulturindustrin. Bolaget levererar produkter och tillhörande tjänster till odlare inom fisk- skaldjursindustrin. Produktportföljen består huvudsakligen av burar, nät, samt undervattenskameror och sensorer. Produkterna säljs under olika varumärken och en majoritet av arbetet är projektbaserat och i samarbete med partners på global nivå. AKVA Group grundades 1982 och har sitt huvudkontor på Bryne i Rogaland.

AKVA Group (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 3 271 MNOK, en omsättning på 2 977 MNOK och med ett resultat på 9 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AKVA Group (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AKVA Group (NO) (AKVA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AKVA Group (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern AKVA. Aktien har ett P/E-tal på 323.8 och P/S-tal på 1.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AKVA Group (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AKVA Group (NO) senaste utdelning är 1 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

AKVA Group (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se AKVA Group (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AKVA Group (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AKVA Group (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i AKVA Group (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om AKVA Group (NO)

AKVA Group (NO)

TickerAKVA
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde3 271 MNOK
Omsättning2 977 MNOK
Vinst9 MNOK
P/E323.8
P/S1.1
Utdelning1 NOK
Direktavkastning1.1%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AKVA Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AKVA Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter