AKVA Group (NO) (AKVA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

AKVA Group (NO) aktie

AKVA  

AKVA Group är norskt bolag med verksamhet inom akvakulturindustrin. Bolaget levererar produkter och tillhörande tjänster till odlare inom fisk- skaldjursindustrin. Produktportföljen består huvudsakligen av burar, nät, samt undervattenskameror och sensorer. Produkterna säljs under olika varumärken och en majoritet av arbetet är projektbaserat och i samarbete med partners på global nivå. AKVA Group grundades 1982 och har sitt huvudkontor på Bryne i Rogaland.

AKVA Group (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 2 966 MNOK, en omsättning på 2 977 MNOK och med ett resultat på 41 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien AKVA Group (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper AKVA Group (NO) (AKVA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

AKVA Group (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern AKVA. Aktien har ett P/E-tal på 72.1 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

AKVA Group (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

AKVA Group (NO) senaste utdelning är 1 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

AKVA Group (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se AKVA Group (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter AKVA Group (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien AKVA Group (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i AKVA Group (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om AKVA Group (NO)

AKVA Group (NO)

TickerAKVA
ListaOB Match
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde2 966 MNOK
Omsättning2 977 MNOK
Vinst41 MNOK
P/E72.1
P/S0.9
Utdelning1 NOK
Direktavkastning1.1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien AKVA Group (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om AKVA Group (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter