Bakkafrost (NO) (BAKKA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Bakkafrost (NO) aktie

BAKKA  

Bakkafrost är verksamma inom fiskeodling. Den huvudsakliga produktionen består av färöisk lax. Bolaget grundades under 1968 och produktionen bestod tidigare enbart av sill för att sedan under 1979 gå mot en fullständig inriktning mot laxodling. Utöver huvudproduktionen producerar bolaget även fiskmjöl och fiskolja. Bolaget har verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Glyvrar, Färöarna.

Bakkafrost (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 41 006 MNOK, en omsättning på 6 291 MNOK och med ett resultat på 606 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bakkafrost (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bakkafrost (NO) (BAKKA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bakkafrost (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OBX, och med tickern BAKKA. Aktien har ett P/E-tal på 67.6 och P/S-tal på 6.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bakkafrost (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bakkafrost (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Bakkafrost (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bakkafrost (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bakkafrost (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bakkafrost (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bakkafrost (NO)

Bakkafrost (NO)

TickerBAKKA
ListaOBX
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde41 006 MNOK
Omsättning6 291 MNOK
Vinst606 MNOK
P/E67.6
P/S6.7

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bakkafrost (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bakkafrost (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter