Arctic Fish (NO) (AFISH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Arctic Fish (NO) aktie

AFISH  

Arctic Fish Holding är ett norskt bolag verksamma inom fiskeodling. Bolaget förfogar över ett flertal produktionsanläggningar och är idag specialiserade inom uppfödning av lax och skaldjur. Störst verksamhet återfinns inom Island där majoriteten av anläggningarna finns. Råvarorna vidaresäljs till grossister samt till företagskunder inom restaurang- och livsmedelsbranschen. Huvudkontoret ligger i Trondheim.

Arctic Fish (NO) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Fiskodling. Bolaget har ett börsvärde på 1 960 MNOK, en omsättning på 165 MNOK och med ett resultat på -34 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Arctic Fish (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arctic Fish (NO) (AFISH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arctic Fish (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern AFISH. Aktien har ett P/E-tal på -57.5 och P/S-tal på 11.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arctic Fish (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arctic Fish (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Arctic Fish (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arctic Fish (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arctic Fish (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arctic Fish (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arctic Fish (NO)

Arctic Fish (NO)

TickerAFISH
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorDagligvaror
BranschFiskodling
Börsvärde1 960 MNOK
Omsättning165 MNOK
Vinst-34 MNOK
P/E-57.5
P/S11.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arctic Fish (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arctic Fish (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter