Awilco LNG (NO) (ALNG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Awilco LNG (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

ALNG  

Awilco LNG är ett norskt rederi som investerar, äger och driver ett flertal LNG fartyg. Fartygen används vid transport av diverse LNG (Flytande naturgas) som senare levereras till kunder på en internationell marknad. Bolaget grundades 2011 och är en del av Awilhelmsen koncernen. Dotterbolaget Awilco LNG Technical Management levererar vidare tillhörande in-house tjänster för fartygen. Awilco LNG har sitt huvudkontor i Oslo.

Awilco LNG (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 618 MNOK, en omsättning på 336 MNOK och med ett resultat på 44 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Awilco LNG (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Awilco LNG (NO) (ALNG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Awilco LNG (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Axess, och med tickern ALNG. Aktien har ett P/E-tal på 14.2 och P/S-tal på 1.7 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Awilco LNG (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Awilco LNG (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Awilco LNG (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Awilco LNG (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Awilco LNG (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Awilco LNG (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Awilco LNG (NO)

Awilco LNG (NO)

TickerALNG
ListaOslo Axess
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde618 MNOK
Omsättning336 MNOK
Vinst44 MNOK
P/E14.2
P/S1.7

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Awilco LNG (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Awilco LNG (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter