OXE Marine (OXE) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

OXE Marine aktie

OXE  

OXE Marine är verksamma inom marinsektorn och tillhandahåller idag dieselutombordare. Idag drivs de flesta motorerna på bensin och bolagets motorer ämnar vara ett substitut för nuvarande motorer på marknaden. Bolagets produkter säljs under separata varumärken och distribueras till marknaden via återförsäljare och regionala distributörer. OXE Marine grundades 2012 och har sitt huvudkontor i Ängelholm.

OXE Marine tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 459 MSEK, en omsättning på 91 MSEK och med ett resultat på -90 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien OXE Marine

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper OXE Marine (OXE) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

OXE Marine aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern OXE. Aktien har ett P/E-tal på -5.1 och P/S-tal på 11.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

OXE Marine utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

OXE Marine Avanza – se aktiekurs idag

Se OXE Marine senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter OXE Marine – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien OXE Marine.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i OXE Marine.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om OXE Marine

OXE Marine

TickerOXE
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde459 MSEK
Omsättning91 MSEK
Vinst-90 MSEK
P/E-5.1
P/S11.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien OXE Marine

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om OXE Marine? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter