Clean Motion (CLEMO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Clean Motion aktie

CLEMO  

Clean Motion är verksamma inom teknikbranschen. Bolaget är särskilt inriktade mot utveckling av produkter inom fordonsindustrin, där bolaget för närvarande utvecklar elektriska trehjulingar under varumärket Zbee. Fordonen är särskilt anpassade för stadstrafik, med visionen att erbjuda hållbara fordon med låg miljöpåverkan. Bolagets huvudkontor är beläget i Lerum.

Clean Motion tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Bil & Motor. Bolaget har ett börsvärde på 32 MSEK, en omsättning på 2 MSEK och med ett resultat på 7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Clean Motion

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Clean Motion (CLEMO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Clean Motion aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern CLEMO. Aktien har ett P/E-tal på 4.5 och P/S-tal på 1.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Clean Motion utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Clean Motion Avanza – se aktiekurs idag

Se Clean Motion senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Clean Motion – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Clean Motion.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Clean Motion.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Clean Motion

Clean Motion

TickerCLEMO
ListaFirst North
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschBil & Motor
Börsvärde32 MSEK
Omsättning2 MSEK
Vinst7 MSEK
P/E4.5
P/S1.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Clean Motion

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Clean Motion? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter