Crown Energy (CRWN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Crown Energy aktie

CRWN  

Crown Energy ska genom prospektering och förädling utveckla olje- och gasprojekt i underexploaterade områden, initialt inom Afrika och Mellanöstern. Värdetillväxt skapas genom att utveckla tillgångar i tidiga faser tills de är redo att överlåtas till en större aktör inom olje- och gasindustrin. Bolaget startades 2010 och har idag sitt huvudkontor i Stockholm.

Crown Energy tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Exploatering. Bolaget har ett börsvärde på 740 MSEK, en omsättning på 52 MSEK och med ett resultat på 45 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Crown Energy

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Crown Energy (CRWN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Crown Energy aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern CRWN. Aktien har ett P/E-tal på 16.4 och P/S-tal på 24.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Crown Energy utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Crown Energy Avanza – se aktiekurs idag

Se Crown Energy senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Crown Energy – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Crown Energy.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Crown Energy.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Crown Energy

Crown Energy

TickerCRWN
ListaNGM
LandSverige
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Exploatering
Börsvärde740 MSEK
Omsättning52 MSEK
Vinst45 MSEK
P/E16.4
P/S24.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Crown Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Crown Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter