Ratos B (RATO B) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Ratos B (RATO B)

Ratos B aktie

Ratos är ett investmentbolag. Bolaget har som affärsidé att äga, investera och utveckla främst onoterade medelstora bolag inom den nordiska marknaden. Målet är att erbjuda ett långsiktigt och hållbart ägande samt skapa värde åt sina aktieägare, vilket uppnås genom ett aktivt ägande. Idag investerar Ratos i ett flertal olika branscher, med huvudkontor i Stockholm.

Ratos B Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Ratos B går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Ratos B är just nu 0.9 SEK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Ratos B Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Ratos B. Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Ratos B, som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på large cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Finwire / Börskollen

Kavaljer Investmentbolagsfond minskade 3,1 procent i oktober - nytt innehav i Xano

Fonden Kavaljer Investmentbolagsfond minskade 3,1 procent i oktober, vilket var bättre än fondens jämförelseindex som minskade 6,0 procent.

Addtech
Fastator
Indutrade
+9
11 Nov 2020 11:22

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ratos B

Ratos B

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerRATO B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschInvestmentbolag
Börsvärde14 834 MSEK
Omsättning25 783 MSEK
Vinst693 MSEK
P/E21.4
P/S0.7
Utdelning0.9 SEK
Direktavkastning2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ratos B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ratos B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter