EcoRub (ECO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

EcoRub aktie

ECO B  

EcoRub tillhandahåller återvunnet gummi och plast till den industriella sektorn. Återvinning sker främst av gamla bildäck, konsumentplast och övrigt biologiskt fiber. Idag innehas störst verksamhet på den europeiska marknaden med kunder inom varierande branscher. Bolagets produkter används inom en rad olika områden, inkluderande arbetsmattor, gummidukar, trädgårdsdammar och för användning inom lantbruk och stall. Bolaget etablerades under 1995 och har sitt huvudkontor i Lövånger.

EcoRub tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 19 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien EcoRub

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper EcoRub (ECO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

EcoRub aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ECO B. Aktien har ett P/E-tal på -2.4 och P/S-tal på 5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

EcoRub utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

EcoRub Avanza – se aktiekurs idag

Se EcoRub senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter EcoRub – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien EcoRub.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i EcoRub.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om EcoRub

EcoRub

TickerECO B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde19 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-2.4
P/S5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien EcoRub

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om EcoRub? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter