Studsvik (SVIK) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Studsvik aktie

SVIK  

Studsvik erbjuder tekniska tjänster inom avfallshantering, teknik- och underhåll, samt driftsoptimering relaterat till den internationella kärnkraftsindustrin. Exempel på konsulttjänster innefattar ingenjörsrelaterade frågor, materialprovning, programvara, samt övervakning och slutligen avfallshantering. Verksamheten bedrivs främst inom Norden, Europa och Nordamerika. Huvudkontoret ligger i Nyköping.

Studsvik tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 661 MSEK, en omsättning på 667 MSEK och med ett resultat på 35 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Studsvik

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Studsvik (SVIK) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Studsvik aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern SVIK. Aktien har ett P/E-tal på 18.8 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Studsvik utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Studsvik senaste utdelning är 1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Studsvik Avanza – se aktiekurs idag

Se Studsvik senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Studsvik – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Studsvik.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Studsvik.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Studsvik

Studsvik

TickerSVIK
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde661 MSEK
Omsättning667 MSEK
Vinst35 MSEK
P/E18.8
P/S0.9
Utdelning1 SEK
Direktavkastning1.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Studsvik

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Studsvik? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter