Vow (NO) (VOW) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Vow (NO) aktie

VOW  

Vow är en norsk koncern som utvecklar och tillverkar lösningar inom avlopp och avfall, främst för aktörer verksamma inom kryssningar. Bolaget är verksamma genom hela värdekedjan, från design, utveckling och leverans till kund. Verksamheten återfinns på global nivå med störst koncentration till Europa och USA. Bolaget gick tidigare under namnet Scanship Holding och har sitt huvudkontor i Lysaker.

Vow (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 3 505 MNOK, en omsättning på 381 MNOK och med ett resultat på 28 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Vow (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Vow (NO) (VOW) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Vow (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern VOW. Aktien har ett P/E-tal på 125.6 och P/S-tal på 7.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Vow (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Vow (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Vow (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Vow (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Vow (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Vow (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera