Envipco (NO) (ENVIP) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Envipco (NO) aktie

ENVIP  

Envipco Holding är ett nederländskt bolag verksamma inom återvinningsindustrin. Bolaget är en utvecklare och tillverkare av automatiserade maskiner för återvinning av plastflaskor. Maskinerna vidaresäljs i olika storlekar samt under varierande varumärken. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden, där kunderna består av små- och medelstora företagskunder verksamma inom flera sektorer, från livsmedelsindustrin, till offentlig sektor.

Envipco (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 819 MNOK, en omsättning på 315 MNOK och med ett resultat på -13 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Envipco (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Envipco (NO) (ENVIP) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Envipco (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Merkur Market, och med tickern ENVIP. Aktien har ett P/E-tal på -61.5 och P/S-tal på 2.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Envipco (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Envipco (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Envipco (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Envipco (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Envipco (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Envipco (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Envipco (NO)

Envipco (NO)

TickerENVIP
ListaMerkur Market
LandNorge
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde819 MNOK
Omsättning315 MNOK
Vinst-13 MNOK
P/E-61.5
P/S2.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Envipco (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Envipco (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter