SSH Communications (FI) (SSH1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

SSH Communications (FI) aktie

SSH1V  

SSH Communications Security är en finsk koncern verksamma inom IT-branschen. Bolaget är idag specialiserade inom utveckling av säkerhetslösningar. Mjukvarulösningarna levereras via server och/eller via det molnbaserade systemet och är i huvudsak inriktat mot kryptering, filhantering, samt rådgivning och support för IT-miljöer. Idag innehas verksamhet på global nivå med dotterbolag runtom Europa, Nordamerika och Asien. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

SSH Communications (FI) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 92 MEUR, en omsättning på 15 MEUR och med ett resultat på -4 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SSH Communications (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SSH Communications (FI) (SSH1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SSH Communications (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern SSH1V. Aktien har ett P/E-tal på -24.2 och P/S-tal på 8.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SSH Communications (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SSH Communications (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se SSH Communications (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SSH Communications (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SSH Communications (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i SSH Communications (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SSH Communications (FI)

SSH Communications (FI)

TickerSSH1V
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde92 MEUR
Omsättning15 MEUR
Vinst-4 MEUR
P/E-24.2
P/S8.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SSH Communications (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SSH Communications (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter