TerraNet (TERRNT B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

TerraNet aktie

TERRNT B  

TerraNet har ett strategiskt fokus inom aktiv säkerhet. Bolaget utvecklar teknologi för tredimensionell bildanalys och radiobaserad positionering för avancerat förarstöd och självkörande fordon (ADAS och AV). Bolagets affärsidé är att utveckla mjukvara till fordonstillverkare, underleverantörer och andra aktörer inom transporttjänster för att därigenom erhålla licensintäkter. TerraNet har sitt huvudkontor i Lund med etablerade sälj- och marknadsagenter i USA och Tyskland.

TerraNet tillhör sektorn Telekommunikation och branschen Telekomtjänster. Bolaget har ett börsvärde på 294 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på -35 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien TerraNet

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper TerraNet (TERRNT B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

TerraNet aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern TERRNT B. Aktien har ett P/E-tal på -8.4 och P/S-tal på 76 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

TerraNet utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

TerraNet Avanza – se aktiekurs idag

Se TerraNet senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter TerraNet – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien TerraNet.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i TerraNet.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om TerraNet

TerraNet

TickerTERRNT B
ListaFirst North
LandSverige
SektorTelekommunikation
BranschTelekomtjänster
Börsvärde294 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst-35 MSEK
P/E-8.4
P/S76

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien TerraNet

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om TerraNet? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter