Gyldendal B (DK) (GYLD B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Gyldendal B (DK) aktie

GYLD B  

Gyldendal är ett danskt bokförlag. Bolaget publicerar, främjar och säljer diverse skönlitteratur, facklitteratur, barnböcker och utbildningsmaterial. Utöver innehas ett flertal relaterade applikationer som användaren kan använda via mobilen. Idag bedrivs verksamhet främst inom den nordiska marknaden. Gyldendal har sitt huvudkontor i Köpenhamn.

Gyldendal B (DK) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 1 168 MDKK, en omsättning på 1 523 MDKK och med ett resultat på 42 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Gyldendal B (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gyldendal B (DK) (GYLD B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gyldendal B (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern GYLD B. Aktien har ett P/E-tal på 28.1 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Gyldendal B (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Gyldendal B (DK) senaste utdelning är 5.6 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.2% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Gyldendal B (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Gyldendal B (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Gyldendal B (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gyldendal B (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Gyldendal B (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Gyldendal B (DK)

Gyldendal B (DK)

TickerGYLD B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde1 168 MDKK
Omsättning1 523 MDKK
Vinst42 MDKK
P/E28.1
P/S0.8
Utdelning5.6 DKK
Direktavkastning1.2%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gyldendal B (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gyldendal B (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter