Ilkka-Yhtymä 2 (FI) (ILK2S) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Ilkka-Yhtymä 2 (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

ILK2S  

Ilka-Yhtymä är en mediekoncern. Nyhetstidningarna Ilkka och Pohjalainen är koncernens huvudsakliga utgivningar och under koncernen går ett flertal olika varumärken med separata affärsinriktningar. Utöver huvudverksamheten erbjuds marknadsförings- och kommunikationstjänster, samt trycktjänster för reklammaterial. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Seinäjoki.

Ilkka-Yhtymä 2 (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Media & Publicering. Bolaget har ett börsvärde på 115 MEUR, en omsättning på 38 MEUR och med ett resultat på 19 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ilkka-Yhtymä 2 (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ilkka-Yhtymä 2 (FI) (ILK2S) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ilkka-Yhtymä 2 (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern ILK2S. Aktien har ett P/E-tal på 5.9 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ilkka-Yhtymä 2 (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ilkka-Yhtymä 2 (FI) senaste utdelning är 0.2 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Ilkka-Yhtymä 2 (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ilkka-Yhtymä 2 (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ilkka-Yhtymä 2 (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ilkka-Yhtymä 2 (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Ilkka-Yhtymä 2 (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ilkka-Yhtymä 2 (FI)

Ilkka-Yhtymä 2 (FI)

TickerILK2S
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschMedia & Publicering
Börsvärde115 MEUR
Omsättning38 MEUR
Vinst19 MEUR
P/E5.9
P/S2.3
Utdelning0.2 EUR
Direktavkastning4.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ilkka-Yhtymä 2 (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ilkka-Yhtymä 2 (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter